Тази седмица Джорджина Родригес има двоен празник - рожден ден и премиерата

...
Тази седмица Джорджина Родригес има двоен празник - рожден ден и премиерата
Коментари Харесай

Джорджина Родригес трудно свикнала с новия си луксозен живот

Тази седмица Джорджина Родригес има двоен празник - рожден ден и премиерата на документалната поредност Soy Georgina по Netflix. Продукцията наблюдава историята й от бедна продавачка до дамата на един от най-богатите спортисти.

Със сигурност ориста й е сбъдната фантазия за доста девойки. Но Джорджина ни разкрива и другата страна на прехода от това да нямаш нищо към това да имаш всичко. Например сутрин е отивала с рейса на работа, а вечер Роналдо я е взимал с един от суперавтомобилите си за над милион евро.

Когато пък за пръв път е попаднала в голямото имение за футболиста, Родригес безусловно се е загубила - лишило й е половин час, с цел да се върне от кухнята, където е отишла за чаша вода.

Да свикне с този разкош и с тези мащаби несъмнено й е било много мъчно, тъй като до тогава е живяла в пъти по-скромно. Отнело й е половин година, с цел да научи мястото на всяко нещо във към този момент фамилния им дом, разяснява с усмивка тя.

Но това надалеч не е била единствената сериозна смяна за хубавицата. " От това да продавам първокласни движимости стигнах до там да ги нося на аления килим. Имам милиони почитатели и съм дамата до най-следвания мъж на света ", прави си тя извода, който е явен на всички.

А дни по-рано чичото на Родригес обществено я назова " най-злобната жена "  и съобщи, че е не запомнила за роднините още щом е почнала връзка с Роналдо. Междувременно пък в документалната поредност нееднократно декларира, че е много важно човек да не не помни от кое място е тръгнал, напомня Daily Mail.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР